Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen kategóriát képviselnek...

Milyen kategóriát képviselnek a HYUNDAI barkácsgépek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egy Bosh, vagy egy Makita, de 20-25 órás barkácsmunkához érdemes megvenni egy Hyundai felsőmarót? Bérelni nem akarok, mert nem szeretem a kötöttségeket. Utálnám, ha csak azért kéne minél gyorsabban megcsinálni, hogy kevesebb legyen a bérleti díj. Az említett gép 14500Ft lenne.
2016. nov. 16. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát az egy dolog, hogy nem egy Bosch vagy Makita, mert pl. a Bosch-ból is vannak rosszabb darabok, de ennyi pénzért sok elvárásod nem lehet. Sőt inkább azt kell mondjam, leginkább semmilyen elvárásod nem lehet a géppel szemben.

Most ha kicsit körülnézünk azért rögtön kiderül hogy a 14,5k-s árával, a legeslegalja kategória, bármivel összehasonlítva. Műszakilag, minőségileg sem képviselhet nagyobb színvonalat.

20-25 üzemóra az rengeteg ám egy ilyen gépnek. Az legalább 4 műszak felsőmarózás, reális munkatempó mellett. Annyit egy ilyen gép biztos nem bír ki, de egy Einhell vagy Gűde sem. Azt azért vedd figyelembe, hogy akik ezeket a gépeket istenítik a neten, éves szinten használják 2-3 órákat és még így is hány meghibásodásról hallani.

2016. nov. 16. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy komoly és neves cég, nem fog gagyit gyártani.

Szerintem barkácscélra tökéletes.

Nem is értem a problémát, hiszen előreláthatólag 24 órát használnád úgy, hogy van még rá 24 hónap garancia!

(De min. 12!)

2016. nov. 16. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló írja jól, ez erősen a bóvli kategóriát közelíti.

Használható, a legolcsóbb kínaiaknál többet ér, de nem sokkal.

2016. nov. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!