Barkácsgépek között, erős középkategóriába sorolnám. Tartós masszív gépek.
Amennyiben ez tényleg az egész szettre vonatkozik, mármint az ás, akkor rendkívülinek mondom. NAGYON megéri.
ezt te már egyszer szerintem kérdezted.
alsó közép kategória, nem gagyi, de majdnem.
erősen függ attól, hogy mire és mennyit akarod használni.
én egy ütvefúróból Skil-nél alább nem adnám (nem is adtam), de még azzal is csak tégla, vagy nem házgyári panelt lehet fúrni.
van egy hasonló akkus csavarhúzóm, tényleg sokat használtam, kb. 3 évig bírta, de csak akkor van értelme, ha tudod, hogy dolgozni fogsz és előre feltöltöd, különben használhatatlan.
a fúrószár készlet, az kb. kuka. a fafúrók még csak-csak, a fémfúrók is fába esetleg, de fémbe már 2-3 fúrás és annyi, a kőzetfúrók, viszont lehet egy fúrást sem fognak túlélni. a bitkészlet kb. jó szokott lenni, ha az ember tényleg odafigyel arra, hogy a megfelelő fejet válassza ki. különben 1 csavarással gajra lehet őket vágni. (bár mondjuk ez a márkásra is igaz)
Ennyi pénzért bőven megéri,DE...!
Azzal a tokmánnyal nem nagyon fogsz "ütvefúrni" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!