Einhell Kék-Piros? Extol? Straus? Barkácsgépek vélemények tapasztalatokra lennék kíváncsi! Többi lent!
1. Kínai és Kínai között is hatalmas különbség van. Vegyük tudomásul, hogy ahol embert juttatnak akár az űrbe is, ott van komoly tudás, technológia. A "kínai gagyi" egy rég lejárt demagóg baromság.
2. A nagy nevű gyártók szinte mindent Kínában gyártatnak, az nem mindegy ki végzi a minőség ellenőrzést.
3. Ne csak a márkát nézd, keress meg kereskedőt, nézz utána a garanciális háttérnek, keress referenciákat, keress olyan boltot ahol kézbe tudod fogni a gépeket, egyáltalán nem mindegy hogy áll a kezedben.
Miért is ? 30 éve használok ipar szerűen ilyen gépeket, és kereskedem is velük, az Extol gépek márkaboltja és területi képviselete vagyok Budapesten a 17. kerületben. Viszont az is igaz, ami az egyik embernek jó az a másiknak nem áll jól a kezében, erről személyes tapasztalataim is vannak. Anno egy Skil gépet cseréltem le egy De Walt-ra és nagyon megbántam, pedig egyik sem rossz. Van olyan noname gépem ami 10 éve bírja, pedig kap rendesen, nem kímélem.
Ha még kérdés volna, keress meg : www.muhelynet.hu
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!