Melyik ütvefúrót válasszam?
Figyelt kérdés
A férjemnek születésnapja lesz, szeretnék neki fúrógépet venni, dehát nőként nem vagyok nagyon otthon ezekben a dolgokban. Csak barkácsolásra kellene, nem ipari használatra. Így úgy gondoltam a zöld Bosch jó lenne. A két linken találhatóakat néztem ki, csak nem tudom mi a különbség a kettő között, melyik a jobb. Szerintetek melyiket válasszam? Köszi a segítséget!2016. júl. 5. 10:04
2/7 anonim válasza:
Vedd az elsőt, PSB 750 RCE-t, az "okosabbügyesebb"
3/7 anonim válasza:
Ezek a fúrógépek maximum téglát tudnak fúrni. Betonhoz már nem jók. Ha ilyesmi szóba jön, panelban laktok vagy hasonló, akkor inkább ezek között nézelődj: [link]
4/7 anonim válasza:
így van,ha panelban laktok, akkor felejtősek ezek a sima ütvefúró gépek,mert csak téglát tudod kifúrni vele és hasznavehetetlen a kemény betonhoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Nem panelben lakunk. A férjem gitàrerősitőket épit hobbiból és most szeretnénk csalàdi hàzat venni gondolom majd az ott is kell hasznàlni. Ezekkel kapcsolatban elég lehet?
2016. júl. 5. 18:46
6/7 anonim válasza:
# 5
Igen, ezeken a helyeken jó lehet. Nem gondolkozol inkább valami akkus fúró/csavarozóban?
Azok többet tudnak és nagyobb öröm is olyat kapni. Legalábbis én pasiként jobban örülnék neki.
Nekem pl ilyenem van:
Most elég jó áron megveheted. Ez profi gép, a férjednek örök darab, ha csak barkácsol vele. Viszont sokkal jobb, mint az a Bosch fúrógép. ;-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2016. júl. 5. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!