Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen ütvefúrót vegyek?

Milyen ütvefúrót vegyek?

Figyelt kérdés
Otthon eggy szobában szertném letakaritani a falakat, mert azt is leakarom malterozni, és akarok venni eggy ütvefúrót hogy megkönnyitsem a munkát. Erre a modellre gondoltam Bosch PBH 2100 RE mi a vélemenyetek rola ?
2014. ápr. 9. 07:04
 1/5 anonim válasza:

Szerintem jó gép.

De hasonlíts össze több márkát teljesítményben és árban.

Pl: Black and Decker, Makita, Ferm

Esetleg egy Hilti is szóba jöhet, mert lehet árban kisebb, de nagyobbat üt.

VISZONT ha arra gondolsz, hogy jó fúrógép is legyen, akkor a kiszemelt gép jó választás lehet.

Esetleg egy olcsóbb gépet is kipróbálhatsz: [link]

2014. ápr. 9. 08:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy Hilti vavg Makita márkát választanák, de nincs rá keret. Még szétnézek a black & decker modellek között is, és majd meglátom melyik mellett döntök. De kösz az infót.
2014. ápr. 9. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez fúrókalapács és nem ütvefúró :D

Nekem is ilyen van csak a PBH 2000 én is vésegettem már vele... Alkalmi nagyobb munkákra is alkalmas szerintem a célnak megfelel, de megnézheted még a hyundait- is annak nagyobb az ütőereje az OBi-ban csak 12 ezer szokott lenni és olvastam már róla jókat is DE megpróbálkozhatsz még az EINHELL márkával is azok is nagyobb ütőerejűek

2014. ápr. 9. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor fúrókalapács nem ütvefúró. EINHELL a furogépem és a heggesztom és nagyon jol mennek. De szerintem eggy fúrókalapácsnál már számit a minőség is mert jobban megerölteted mint egy furogépet. Romaniaban ez a modell ( Bosch PBH 2100 RE) 90 euro a dedeman-ban de még néztem egy Hitachi dh 22 pg, ez erösebb, drágább, de kisebb az ütöereje.
2014. ápr. 9. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy einhell fúrókalapácsom is 10 évet biztos kibírt pedig rengeteget volt nyúzva. A mai zöld Bosch gépek ami kínában készülnek nem feltétlenül jobb egy Einhellnél bár a mai einhell sem a régi:D Egy einhellel vagy egy Bosch-al nem jársz rosszul mind a kettő alkalmankénti nagyobb munkát is kibír. Azt válaszd amelyiknek jobb a szerviz hálózata (az előző voltam )
2014. ápr. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!