Melyik sarokcsiszolót válasszam otthoni barkács célra?
Figyelt kérdés
1. [link] Arukereso.hu/makita/9558hnz-p183900181/#termek-leiras
2. [link] Arukereso.hu/metabo/w820-125-p145172592/#termek-leiras
3. [link] Arukereso.hu/flex/l800-p258082921/#termek-leiras
2015. okt. 16. 15:37
2/31 A kérdező kommentje:
...elsőre valamiért nem sikerült normálisan linkelni
2015. okt. 16. 15:43
4/31 anonim válasza:
A három linked közel azonos minőségű, és teljesítményű. Nekem Metabó van. Meg vagyok elégedve vele, igaz ritkán használom. A negyedik linked kisebb is, gyengébb is, ezért nem ajánlom. Az első háromból amelyik tetszik.Ha később szeretnél típusazonos kisgépeket venni,akkor a Flex kizárva, hiszen a Flex nem csinál fúrógépet,dekopírfűrészt. Viszont a sarokcsiszolóknak az atyjuk.
5/31 anonim válasza:
otthonra a 115 mm-es makita is elég ezek közül igazából egyikkel sem fogsz mellé
6/31 anonim válasza:
A 115-ös Makita 15 ezer forint, és csak 720 wattos. A Metabo egy ezressel több csak, de 125-ös, és 840 watt
os.
7/31 A kérdező kommentje:
Pont ezek a dilemmáim. A Metabo mellett az szól, h az ütvefúróm, és szúrófűrészem is az, és nagyon jók. No meg csak szépen mutatnak a stílusazonos gépek egymás mellett :-)
A Flex ahogy mondtad, a sarokcsiszolás atyja, a Makitát pedig egy ismerősöm dicsérte hosszasan.
2015. okt. 16. 17:14
8/31 anonim válasza:
Én inkább a 115-ös Makitát javaslom. Könnyű egykezes gép, otthoni csiszolásra, hegesztések leköszörülésére, milliméteres koronggal való vágásra alkalmasabb, mint a 125-ös társai.
9/31 anonim válasza:
Mind a három jó gép. Én nagyon tudom ajánlani a Flex-et, ipari használatra is bevált, nagyon jó a porvédettsége. Azt pedig cáfolnám, hogy nem gyárt más kisgépet. Dolgozni már dolgoztam Flex fúrókalapáccsal, és szalagfűrésszel, illetve láttam dolgozni egy fémvágó körfűrészt élesben, úgy vitte a félcentis acéllemezt, mint forró kés a vajat. Persze ezek már nem épp barkács kategória, de sokféle szerszámot gyárt.
10/31 anonim válasza:
általános használatra 115-öset vegyél a 125- ös lehet nem fér majd oda valahova vagy akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!