Melyik sarokcsiszolót válasszam otthoni barkács célra?
1. [link] Arukereso.hu/makita/9558hnz-p183900181/#termek-leiras
2. [link] Arukereso.hu/metabo/w820-125-p145172592/#termek-leiras
3. [link] Arukereso.hu/flex/l800-p258082921/#termek-leiras
Nem vagyok ám olyan tanult, mint a kedves 88%-os kolléga gondolja! Egyszerű fizikai melós vagyok, aki napi szinten használ Flex, Metabo, Parkside és Tc gazdaságos gépeket. Nem célom vitázni ezzel a kioktató stílusú szakzsenivel, kizárólag saját személyes tapasztalatokról írok!
Flex: az elnevezés atyja, mindent kibír, én ezt szeretem a legjobban!
Metabo: Talán még jobb is mint a Flex, a biztonsági, önkioldós szénkefe, nagyon király dolog!
Parkside: Lidl termék, 3 évgaranciával, meglepően jó teljesítménnyel és minőséggel
Tc gazdaságos: megveszed, használod és két hónap múlva visszaviszed cserélni, mert szétesik.
Természetesen a paletta ennél sokkal színesebb, de nekem ilyen gépeim vannak :)
A fordulatszám szabályzós csiszolásnál faipari munkára gondoltam, a drótkorongot meg ki kell próbálni! Jó móka enélkül, 10-12e fordulattal lecsapatni az alvázvédőt egy autó aljáról!
23-as!
Nem tudom miért adod elő ezt a gúnyos hangvitelt, de mindegy is, mert a továbbiakban nem folytatom veled ezt a meddő vitát és csak a kérdezőnek válaszolok.
Kedves kérdező!
Valójában már nincs mit leírni, bármelyiket megveheted, otthoni célra több mint elegek. Én jobban szeretem a 115-ös gépeket. Nekem fontos a súly és a méret, mert napi szinten több órát dolgozom velük és sokszor lehetetlen helyekre kell beférniük. A Flex-em több mint 20 éves, eddig egyszer kellett csapágyakat cserélni benne és kétszer szénkeféket. A Metabo szintén hasonló korú, most jutott el a szénkefe cseréig, a csapágyai még gyáriak.
Sok sikert a vásárláshoz és a géphez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!