Melyik sarokcsiszolót válasszam otthoni barkács célra?
1. [link] Arukereso.hu/makita/9558hnz-p183900181/#termek-leiras
2. [link] Arukereso.hu/metabo/w820-125-p145172592/#termek-leiras
3. [link] Arukereso.hu/flex/l800-p258082921/#termek-leiras
Azért fussunk neki még egyszer, mert itt most többféle indok és érv elhangzott a 115/125 mellett és ellen! Tehát! Neked kell eldöntened, mire fogod használni! A 115-ös könnyű, egykezes gép, szépen lehet vele dolgozni olyan esetekben is amikor pl. a munkadarabot a másik kezünkben tartjuk és úgy kell csiszolni.
A 125-ös gép, a legtöbb esetben két kezet kíván, ezért a munkadarabot valamilyen módon rögzíteni kell. Az előnye, a nagyobb teljesítmény, a hátránya, a nehezebb kezelhetőség. Én ipari célra is jobban szeretek 115-ös gépet használni, pontosan a kezelhetősége miatt. Véleményem szerint, a legtöbb célra egy 115-ös bőven megfelel!
"Méretre, fogásra pedig körülbelül ugyanakkora mindkettő."
Ha veszed a fáradságot és megnézed a gépek alá kiírt súlyokat, te is láthatod, hogy a 115-ös Makita a legkönnyebb. A teljesítményben igazad van, de szerintem akkor is könnyebb egy 115-ös géppel, illetve koronggal dolgozni, mint a 125-el. Természetesen nem kell a Makitához ragaszkodni, a másik három típusból is választhat 115-ös gépet, nem fog mellényúlni.
Még annyit, ha csiszoláshoz, vagy drótkorongozáshoz is használnád a gépet, érdemesebb lenne egy fordulatszám szabályzósat nézned!
" ha csiszoláshoz, vagy drótkorongozáshoz is használnád a gépet, érdemesebb lenne egy fordulatszám szabályzósat nézned!"
ezek szerint amiket linkeltem,csak vágásra jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!