Purhabot tényleg nem szabad vágni?
Figyelt kérdés
Levágtam az ablak körül kívül-belül,hogy egy síkban legyen.Belül műanyag takaróléc került rá,kívül pedig redőny és szúnyogháló lesz rajta.Többek között azért is vágtam le kívül is a purhabot,mert ha jön a redőnyös nem fogja tudni rendesen a fal síkjához igazítani a redőnyt,és a szúnyoghálót a kidudorodó habtól.Tavaly pont így jártunk,fölül lett egy hézag ahol bejönnek a rovarok.Most meg olvastam több helyen,hogy a purhabot nem szabad vágni!Most akkor mi van?Segítsetek!2016. ápr. 2. 16:21
11/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthető voltam.Az ablak felső részénél végig kidudorodott a purhab 2-3 centire,nem lett levágva.Jött a redőnyös,aki felrakta a redőnyt,szerintem hibásan,mert a redőny tokja és a fal között maradt kb 1 centi hézag.És ami itt bemászik az eljut arra a részre ahol nincs levágva a purhab és ugye ott hézagok vannak amin átjutva máris a szúnyogháló mögé jutott a szobába a rovar.Huhhh!Sajnos nem tudom ennél érthetőbben leírni.
2016. ápr. 3. 07:59
13/14 anonim válasza:
Le lehet vágni ,csak akkor nem lesz párazáró ere használnák kint párazárószalagot .
14/14 TappancsMancs válasza:
Nagyon is érthető volt kérdező. A válasz ugyanaz de talán másképp érthetőbb: purhabot nem hagyunk szabadon, nem arra van és esztétikátlan is. Kész pont. Akkor se ha van bármi az ablak előtt akár redőny akár akármi. Az nincs befejezve. Ne abból induljunk ki hogy de előtte lesz bármi is, egy kész ablak beépítés nem ilyen.
Tehát: purhab majd levág, szilikon, takaró léc. Lásd videjón..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!