Purhabot tényleg nem szabad vágni?
Mi? Nem szabad vágni?? Ki mondta?..ez baromság..
Purhabot ..miután megkötött..a felesleget le kell vágni,hisz így lesz síkban a kerettel ..ergó takarható lesz lécekkel.
Jajjj neeee... sorold légyszí, hol olvastad ezeket az agyrémeket?
Nézd meg bármelyik építkezést, mindenhol síkra fűrészelik, vagy vágják a kidudorodó megkötött kemény habot. Ez egyébként rajta van a dobozon, ahol felhívják a figyelmet a száradási idő után szabad csak vágni..
Lehet vágni, nincs ezzel gond.
Jó dolog ha valahol sikerül pont úgy nyomni, hogy elég és mégse sok... (de szerintem ez igen ritkán sikerül) mert akkor a külső felülete ad egy légzárást, de hát ha nem hát nem. Benyomtad szilóval azzal szerintem rosszat nem tettél.
A levágással nincs gond, sőt tényleg akkor töltötte ki rendesen a hézagot ha van is mit levágni. A purhabon hogy jönne már át rovar? Még ha nincs is teljesen kitöltve akkor is van egy sáv ahol zár. Olyanról mondjuk nem hallottam hoyg átrágnák rovarok a purhabot. De mindegy. A "problémát" másban látom. A purhab levegőt szigetel de vízzáráshoz nem feltétlenül jó, egy kiadós esőnél... Szóval ha takarja is egy redőny egy viharos szeles zápor beáztathatja, ha nem is a szobát de a falat igen. Gondolom ezt sem szeretnéd. A menete az lenne hogy purhab, levág, szilikon tömítés, végén takaró keret. Amúgy egy ablakot teljesen készre kéne mindenképpen betenni. Mi van ha más árnyékolóra váltasz és lekerül a régi ami takarta? Kiderül hogy nincs kész az ablak és foglalkozni kell vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!