egy életen át kiszolgál, ha csak ennyit fogod használni.
én 5 éve vettem egy 125-ös makita flexet, egy egész házépítést kibírt.
greslapot, betont, fémet vágtam vele, és még a mai napig semmi baja.
amit az a sarokcsiszoló kapott az elmúlt 5 évben...
akkor vettem valami 25-30 ezerért, sokszorosan visszahozta az árát, és ha holnap elromlana, akkor nyugodt szívvel venném a következő makitát.
2016. febr. 8. 19:32
2/7 anonim válasza:
Ipari használatot is bírja. Nálam a Flex után a Makita jön. Ennek a kettő márkának nagyon jó a porvédettsége, ami nagyon jól jön. Vedd meg nyugodtan, ez évek múlva is gép lesz.
2016. febr. 8. 20:37
3/7 anonim válasza:
A Makita csak prémium gépeket gyárt...,felesleges noname márkákhoz hasonlítani.
2016. febr. 8. 20:42
4/7 A kérdező kommentje:
Más kategóriájú (alacsonyabbakra) azért az ára hasonlít.
Makita GA5030 (720 w, 125 m):
15.000 (legolcsóbb helyen ennyi, máshol 20-35 Mátyásért adják ugyanezt a modellt...)
Powerplus, Extol, Hecht, Fieldmann, Güde gépek ára is hasonló teljesítménnyel 12-15 ezer között van.
2016. febr. 8. 21:16
5/7 anonim válasza:
A Makita sarokcsiszolók esetében külön felhívják a vásárló figyelmét a labirinttömítésekre, porvédett csapágyazásra. Ez nem marketing, vagy szemfényvesztés, ezek a gépek tényleg rendesen össze vannak rakva. Nekem van egy építőipari kisvállalkozásom, mindegyik sarokcsiszolónk Makita. Soha nem állt még meg egyik gép sem csapágyhiba miatt, igaz, más hiba miatt sem. (Szénkefe elkopás már volt, de az nem hiba, csere és megy tovább a gép) Ha regisztrálod a gépet vásárlás után, akkor jár a 3 év garancia is, amit ipari használat esetén is vállal a gyártó. Szerintem megbízhatsz a Makitában, még a kisebb sarokcsiszolói is bírják a gyűrődést. A GA5030 egy karcsú géptesttel, és kisebb teljesítménnyel tervezett 125-ös sarokcsiszoló, de minőség tekintetében ennél a gépnél is a "szokásos" Makita minőséget fogod kapni, három év garanciával.
2016. febr. 8. 21:41
6/7 anonim válasza:
Nem nevezném a Makitát noname-nek.... Szerintem az egyik legjobb.
2016. febr. 9. 09:09
7/7 A kérdező kommentje:
A Makita nem noname, egyik legjobb a piacon szerszámok terén.
De én kifejezetten ez az olcsó kategóriás modell felől érdeklődtem.
A GA5030-nak az ÁRA hasonlít a "noname" kategóriák nagyobb gépeihez.
(Noname alatt értem a kevésbé ismertebb gyártókat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!