Ezen a csiszoló- fúró- vágókészleten melyik fej pontosan mire jó?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam ezt a készletet, ám egy kicsit túl profinak találom, nagy részükről nem is tudom, hogy mire jók. Tudna valaki egy kis leírást adni, hogy melyik fejet mire érdemes használni? Vagy hogy minek van benne ez a viasz? Ez egyébként egy LUX MBS-160, pontosan ez a modell: [link]
Itt van pár kép a készletről:
2015. dec. 24. 22:09
1/5 anonim válasza:
Fémhez, fához és műanyaghoz használható drótkefés tisztítók, csiszolók, polírozók (a viasz polírozáshoz kell).
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, de melyik melyikhez? :(
2015. dec. 24. 23:17
3/5 anonim válasza:
Kezd el használni és ráérzel ,a csiszolandó anyag formájából és keménységéből .Általában a durvábbtól haladunk a finomabbig .
4/5 anonim válasza:
Itt megtalálod a tiedhez hasonló fejeket/szárakat, a hozzá tartozó ajánlott felhasználási területtel
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, pont valami ilyesmit szerettem volna :D
2015. dec. 26. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!