Milyen kézi fúró, csiszoló, gravírozó gépet tudnátok ajánlani makett készítéshez?
Hobbi szinten szeretek maketteket építeni. Ám kézzel kicsit macerás kialakítani részleteket. Ezért most egy kézi fúró , csiszoló , gravìrozó gépet keresnék ehez. Azért szeretném a ti segìtségeteket kérni , mert sok fajta gépet találni az interneten és nem tudom kiválasztani a.megfelelőt.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Rég óta makettezek, és modellezek is. Határozottan ajánlhatom, hogy válaszd a DREMEL termékeit. Nem mondanám hogy olcsó portékák, egyáltalán nem. De az árukért cserébe valódi minőséget kapsz. Amikor kezembe vettem az első "gravírozómat"(kisfúró) tőlük, már az első tapintásra érezni lehetett azt a minőség béli különbséget amit képviselt az addig használt olcsó kacatokkal szemben, amikben addig leli örömét az ember amíg el nem kezd velük dolgozni. Rendkívül széles a palettájuk, és a kiegészítők mind kompatibilisek egymással. Nem vagyok a reklámemberük, egyszerűen csak az összes kisgép amit használok: Multifunkciós fúró, ragasztó pisztoly, gázfáklya, rezgő fűrész, adapterek, állványok...Mind nagyon elégedett vagyok velük. Szóval ne spórolj valami no name vacakkal, mert előbb utóbb úgy is ezeknél kötsz ki, ha élvezettel szeretnéd csinálni azt amit csinálsz.
Itt a honlapjuk, csemegézz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!