Mi a véleményetek a Csiszoló-Gravírozó-Fúró készlet Drill 4500-ról?
2013. jan. 12. 22:09
1/3 anonim válasza:
Ugyanezt barkácsáruházakban kb feléért megkapod. Ennyiért már nem csak noname vackok vannak. Egyébként használható eszköz, finomabb munkákhoz, gravírozás, nyákfúrás, minta marása fába stb. Ha mondjuk már szeretnél pl lemezből kivágni dolgokat akkor jobb, ha egy 135W-s gépet keresel. ennyiért lehet is kapni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem egy barkácsáruházat végigjártam, de vagy kétszer ennyibe kerültek, vagy pedig olyan nagyok voltak, hogy nem tudnám használni rendesen a kis kezeim miatt. Nekem csak itthonra hobby szinten kellene.
2013. jan. 13. 11:35
3/3 anonim válasza:
Ezt a hármat megveszed, akkor ugyanott vagy, és hobbi szinten nagyon jók a handy eszközök. Nekem is ilyen márkájú panelfúróm van, 135W-s, megvan már egy ideje, strapabíró szerkezet. Annyit mindenképp tud, mint amit linkeltél. (Annál elég érdekes, hogy hol 0-22000, hol meg 120-15000 a fordulatszáma, valószínűleg az utóbbi az igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!