Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Számít e ez csendháborításnak?

Számít e ez csendháborításnak?

Figyelt kérdés

A szomszédunk térkövet rak le. Saját maga csinálja egyedül. Lassan 2hete saját kezűleg vésővel és kalapáccsal töri fel a betont..mindennap 5órától este 7-8 ig csinálja

Ha felmegyek a lépcsőn mozog alattam annyira erősen veri..

Apukám hajnalban kell 6ra jár dolgozni, + sajna sokszor túlórázik sokszor 5-6körül jön haza, szeretne pihenni aludni. És egyébként nem hinném hogy csak mi vagyunk így ezzel .. sor / ikerházakban lakunk szóval közvetlenül a hálószobáink mellett töri a betont.

Oké én elhiszem, pénz spórolás hogy saját maga csinálja de ne folyamatosan 2hete egyhuzamban minden délután..Álljon neki egy hétvégén, 2napot kibírunk legyen kész vele de ez már tűrhetetlen.

Mielőtt lépéseket teszek, tudni szeretném az ilyen jellegű napközbeni csendháborítás ellen lehet e bejelentést tenni?

2015. szept. 17. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenért nem lehet bejelentést tenni, és szerintem nem is kell, mert a hangvételből -már elnézést- de nekem az jön le, hogy ott nem kizárólag a szomszéddal van baj... Egy térkövezés nem fog örökké tartani, bizonyára hamarosan végezni fog vele. Az emberek mindig is közösségekben éltek, ami óhatatlanul együtt járt azzal, hogy egymás különféle dolgait el kellett viselni. Vannak akiknek ez könnyen megy, vannak akiknek nehezebben. A türelem, tolerancia, és megértés elsajátítható tulajdonság, a térkövezés időszaka pedig jó alkalom arra, hogy ezt gyakorolni tudjátok.
2015. szept. 17. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
szegény embert megsajnáltam, gondolj bele ő hogy unhatja
2015. szept. 17. 21:58
 13/15 homo ludensz ***** válasza:
75%
Gondolom ő is munka után csinálja mikor hazamegy ha 5-8ig. Lehetne gyorsítani ha kihoznátok a kölcsönzőből egy bontókalapácsot és egyszerre fel kellene törni a betont.Akkor még lehet zajos ha vágni kell a követ sarkoknál,széleknél és a végén majd vibrátorral döngölni de azt is egyszerre érdemes csinálni és pár órára kikölcsönözni a gépe/ket/.
2015. szept. 18. 09:16
 14/15 A kérdező kommentje:

mi az a vibrátor? :D

lány vagyok, ez érdekel

2015. szept. 18. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem az a vibrátor, ami téged érdekelhetne. Ezt építőiparban használják előtömörítés céljából. Hasonló elven működik, mint a döngölő "béka", csak nagyobb felületen.
2015. szept. 18. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!