Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen csiszoló gépet érdemes...

Milyen csiszoló gépet érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Nos nagy festett fa felületet szeretnék csiszolni,egy gép fajta már ki esett amire papírt kell kifeszíteni,mert azt mondták hogy abba a papírba bele olvad a festék és nem gazdaságos.Néztem rajta kívül két fajtát az excenter csiszolót amire ugye tépőzáras kerek korong megy,meg a delta csiszolót néztem.Nem tudom,melyiket lenne a kettő közül érdemesebb venni?
2015. jún. 2. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
excenteres maktecet megkapod 19 ért, deltából a makita is 19
2015. jún. 3. 10:29
 12/15 A kérdező kommentje:

Erre sem mondtak rosszakat

[link]

2015. jún. 3. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
hát az extolért én ennyi pénzt biztos nem adnék ha azt nézed, hogy egy makita vagy egy bosch pár ezerrel drágább és ég és föld a két gép
2015. jún. 3. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét! A Makita, de még a Maktec is fényévekre magasabban van az Extoltól minőség szempontjából.
2015. jún. 3. 15:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom rosszat nem nagyon írtak az extol ról olyannal is beszéltem aki hiba mentesen használja évek óta,mindegy garancia van ha gond van akkor intézem.
2015. jún. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!