Milyen használt Co hegesztőt érdemes venni?
Az egyik és a másik ami a közelemben van!
Mire kell odafigyelni?Tippeket tapasztalatokat várok!
Nehéz dolog használtan jó készüléket venni, mert mindig van valami "oka" amiért eladják. Ez a két készülék szerintem túl van árazva. A TIP egy barkácsgép, hasonló kategóriájú Einhell-t, 20 kilós palackkal 45-ért vettem nemrég. A másik, már komolyabbnak tűnik, de ha jól látom nagyon rosszak a bekapcsolási idők. Nem tudom milyen munkára szánod, de ezek a trafós gépek már eléggé elavultak és gyengék. Leginkább karosszéria munkákhoz valók. Persze a használtak között is kilehet fogni jó gépet, jó áron, csak ez egy időigényes folyamat és folyamatosan böngészni kell a hirdetéseket.
Amire érdemes figyelni:
Legyen Euro csatlakozós a munkakábel,
jó, ha rámegy a 15 kg-os huzaldob,
átfolyásmérős nyomáscsökkentő,
fokozatmentes áram, ill. feszültségszabályzás,
itthoni szervizhálózat.
Kasznizáshoz bármelyik jó lehet, ott úgyis csak gyenge árammal és szakaszosan kell dolgozni. Ettől függetlenül nekem a Cemig komolyabb gépnek tűnik (Euro kábel, külön épített huzalelőtoló, dupla órás nyomáscsökkentő), csak arra a nagy Co palackra nincs igazán szükség a háztáji kasznizáshoz.
Ki kellene próbálni őket és amelyik szebben muzsikál, azt venni :)
"manapság minden nyomáscsökkentő "duplaórás". egy nagynyomású és egy kisnyomású. ez nem akkora csoda :D"
Ennek ellenére a képen látható TIP-en, egy óra nélküli nyomáscsökkentő van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!