Régi, használt (13 éves) villanysütőt érdemes venni?
2 es,a mai termékek inkább eladásra készülnek,mint tartós
használatra .Fogyasztói társadalom van most,ez a neve .
A múltban a háztartási gépek,de bármi legyen az,25-30 évre készültek.Volt alktrész ellátásuk.Mi van ma ? Max 5-6 év ,és vehetsz újat.Alkatrész alig,és még javítani sem lehet .
Ha lehetne is ,akkora költséggel jár ,hogy vehetek újat .
Akkor miről beszélünk .A nagyobb fogyasztás,nagyobb teljesítmény is jelent.Ez nem robbanó motor,zabál,és mégsem megy .
A pr.bután tűzhelyem több mint 40,a föld gázas 35 éves.Kiválónan müködnek,nem akarnak összeszakadni 30 l es fazék alatt .Ezt a maiak nem birják ki,hisz nem öntött vasból van az edények tartója,hanem csak hajlitott lemezből .A 160 l es Lehel hűtőm is már 25 éves.Még nem volt javitva .Lecseréltem egy korszerüért,(120ezer )
garánciában 2 volt javítva .A vizet most sem párologtatja el,de megoldom más képpen .A 30 éves Minimat mosógépem
sem azért cseréltem le,de nem dobtam ki,mert gazdaságtalannak láttam már. Még javítva sem volt .
Akkori rezsihez bőven jó volt .
A mai nappig az /NDK/ robot gépet használjuk.Az új ,korszerűk sorban adták meg magukat. Itt a kérdés,szépek,és gazdaságosnak is látszanak az új termékek ,DE JÓK IS HOSSZÚ TÁVRA ??
Nem pont ide vágó a műszaki dolgokhoz.
A buszon utazva mondja egy hölgy az ismerős fogorvosának .Nézzed meg milyen szép fogsort csináltattam x összegért .
majd mutatja is .Erre a dr nő ,tényleg nagyon szép,és jó is ?? Hááát ....Ezek után én sem dőlök be a szép termékeknek,mindig a fogorvos nő jut az eszembe.Bármiről
is legyen szó .
4 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!