Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen csiszoló gépet érdemes...

Milyen csiszoló gépet érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Nos nagy festett fa felületet szeretnék csiszolni,egy gép fajta már ki esett amire papírt kell kifeszíteni,mert azt mondták hogy abba a papírba bele olvad a festék és nem gazdaságos.Néztem rajta kívül két fajtát az excenter csiszolót amire ugye tépőzáras kerek korong megy,meg a delta csiszolót néztem.Nem tudom,melyiket lenne a kettő közül érdemesebb venni?
2015. jún. 2. 12:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
excenterrel jobban haladsz, de nem éred el a sarkokat a deltával lassabban, de eléred a sarkokat
2015. jún. 2. 12:39
 2/15 A kérdező kommentje:
De a sarkokat kézileg ki tudom utána csiszolni nem?
2015. jún. 2. 12:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Olyan cucc nincs,ami egyben tudja mind a két funkciót?
2015. jún. 2. 12:46
 4/15 anonim ***** válasza:
De van a Fein multi tool szerszám a legjobb nem olcsó de strapabíró profi szerszám.Ha olcsóbbat szeretnél nézd meg a másolatait.
2015. jún. 2. 13:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Olyat találtam 24EFt ért,hogy skill 3 funkciós
2015. jún. 2. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Nézz utána a kiegészítőknek nagyok az árbeli eltérések ,de jó gépek szinte mindenre van megoldásuk.1 es voltam.
2015. jún. 2. 16:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Bocsi nem 1-es 4-es
2015. jún. 2. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
a multi tool ugyan úgy csiszol mint a delta
2015. jún. 2. 17:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Flex, gumitányér, és festékrétegtől függő szemcseméretű csiszolópapírtárcsa.
2015. jún. 2. 21:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Már Nagyából el döntöttem milyen csiszoló lenne csak most meg a márkával nem tudom einhellt néztem de sokan szidják de van aki dicséri aztán néztem black and deckert azt dicsérték aztán meg azt mondták szar,max 15EFt om van a dologra.
2015. jún. 2. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!