Milyen csiszoló gépet érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Nos nagy festett fa felületet szeretnék csiszolni,egy gép fajta már ki esett amire papírt kell kifeszíteni,mert azt mondták hogy abba a papírba bele olvad a festék és nem gazdaságos.Néztem rajta kívül két fajtát az excenter csiszolót amire ugye tépőzáras kerek korong megy,meg a delta csiszolót néztem.Nem tudom,melyiket lenne a kettő közül érdemesebb venni?2015. jún. 2. 12:01
1/15 anonim válasza:
excenterrel jobban haladsz, de nem éred el a sarkokat a deltával lassabban, de eléred a sarkokat
2/15 A kérdező kommentje:
De a sarkokat kézileg ki tudom utána csiszolni nem?
2015. jún. 2. 12:44
3/15 A kérdező kommentje:
Olyan cucc nincs,ami egyben tudja mind a két funkciót?
2015. jún. 2. 12:46
4/15 anonim válasza:
De van a Fein multi tool szerszám a legjobb nem olcsó de strapabíró profi szerszám.Ha olcsóbbat szeretnél nézd meg a másolatait.
5/15 A kérdező kommentje:
Olyat találtam 24EFt ért,hogy skill 3 funkciós
2015. jún. 2. 14:10
6/15 anonim válasza:
Nézz utána a kiegészítőknek nagyok az árbeli eltérések ,de jó gépek szinte mindenre van megoldásuk.1 es voltam.
8/15 anonim válasza:
a multi tool ugyan úgy csiszol mint a delta
9/15 anonim válasza:
Flex, gumitányér, és festékrétegtől függő szemcseméretű csiszolópapírtárcsa.
10/15 A kérdező kommentje:
Már Nagyából el döntöttem milyen csiszoló lenne csak most meg a márkával nem tudom einhellt néztem de sokan szidják de van aki dicséri aztán néztem black and deckert azt dicsérték aztán meg azt mondták szar,max 15EFt om van a dologra.
2015. jún. 2. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!