Beszáradt műszaki tust mivel lenne érdemes kipucolni, milyen vegyszer oldja, ami nem tesz kárt a műanyag Rotring tollban?
Figyelt kérdés
Kaptam néhányat, ami be van száradva. Mivel darabja a Rotring tus fejnek 5-6 ezer forint, jó lenne megmenteni!
0,7-0,5-0,3-as, tehát elég nehéz kitakarítani... :-o
2015. ápr. 23. 14:41
1/7 anonim válasza:
szedd szét - ameddig lehet (a kis szálat a csőben nem szabad bántani) és egy vizestálba tedd be - pár napig ázik
Ennyit lehet megpróbálni, reméljük kioldódik. Van Rotring tisztítófolyadék, de nem érdemes venni, mert a víz is ugyanolyan jó
tehát eddig szabad szétszedni, mint itt a képen a tollbetét:
reméljuk, sikerül (a 0.3 as elég veszélyben van, ha régóta bennszárad.
4/7 anonim válasza:
Ezeket teljesen nyugodtan szétszedheted jobban is, a súlyt a szállal is kiszedheted, a 0,7-es és 0,5-ös szálával kifejezetten könnyű visszatalálni a lyukába, a 0,3-as is még simán megoldható, a 0,2-es és az alatta lévő már nagyon necces, de ezeket simán...
5/7 anonim válasza:
Én beszáradt töltőtollat vízben nagyon pici ecettel szoktam áztatni.
6/7 anonim válasza:
" a szállal is kiszedheted"- ez nekem soha sem sikerült:((
Először azért próbáld meg, a szál kiszedés nélkül, hátha úgy is kioldódik.
7/7 anonim válasza:
Pedig ezeknél a méreteknél tényleg nem nehéz megcsinálni... az ettől vékonyabbaknál van már a szívás, mert ott szinte tuti, hogy elgörbül a szál miközben próbálod visszadugni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!