Hyundai fúrókalapács milyen?
Figyelt kérdés
Konkrétan erről lenne szó:
Konkrétan erről lenne szó:
Otthoni barkács célra kellene. Néha kisebb dolgokat vésni vastag vályog illetve tégla falba 16-20-as lyukat fúrni.
Elegendő a teljesítménye?
2015. ápr. 30. 19:26
1/4 anonim válasza:
igen elegendő hozzá, én olvastam jókat erről a gépről
2/4 anonim válasza:
Nálam egy órát sem birt ki,vittem vissza az OBI ba,és adták vissza pénzt.
3/4 anonim válasza:
A HR2810 Makita után szarnak éreznéd. Viszont nekem, amíg nem tudtam ilyen gépet venni, kisebb maszekokra jó volt a Hyundai. Nagyobb, állómotoros típusom volt, mérsékelt intenzitású használat mellett kb 8 hónapig bírta. Mikor visszavittem gariba, javítani nem lehetett, cserélni nem tudták, ezért gipszkartont hoztam az árán. Na, az még a mai napig működik, abból van a mennyezet a fürdőben. :-)
4/4 anonim válasza:
Ócsó !
garanciaidőn belül használd ..
ha elporlik kicserélik,vagy javítják stb...
ez a gép a BOSCH GBH2-24DSR koppintása sajna nem olyan jó minőségű.
garancia lejárta után BOSCH alkatrészekkel nagyrészt javítható,persze azok nagyságrenddel drágábbak..
zoltán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!