Mi a véleményetek a Black & Decker márkáról?
régebben tudom hogy nem volt rosz márka
viszont manapság már a Tesco-ban is lehet kapni ilyen márkájú gépeket és ez kicsit kiábrándít
igazából egy Black & Decker KD1001K fúrókalapácsot szeretnék venni.
ezért kérdezném hogy hova tartozik napjainkban a Black & Decker márka?
jobb mint például az einhell redline ,extol premium ,ferm,és hasonló kínai márkáktól?
Nálam bőven elég volt a tapasztalat egy B&D elektromos láncfűrésszel ahhoz, hogy kiábránduljak a márkából, lévén egy láncledobós típushibás termékkel volt dolgom, nem is olcsón. Egy jó gyár ilyen terméket sosem dobott volna piacra, márpedig ez kint volt és mindenki csak panaszkodott miatta, mert egyszerűen használhatatlan(a lánc percenként lazul ki).
Nagypapám még erre a márkára esküdött régen.
Az a baj a leírásokkal és tesztekkel, hogy senki sem ír a termékekről használat után 3-4 évvel. Pl egy MTD láncfűrész is nagyszerűen működik pár hónapig, csak utána döglik be ez-az.
Nekem az Extol akkus csavarhúzóban bejött, fúrókalapácsban nem tudom milyen lenne.
Sok jót hallani a Bosch PBH 3000-ről, de más árkategória.
Kiváló ár - érték aránya van szerintem és így van, ma mindent kínában gyártanak vettem szaküzletbe 710 wattos b&d sarokcsiszolót 12ezerért ugyanez a teszkóba 7 ezer körül van én a helyedben megvenném SOKKAL jobb mint az einhell vagy extol vagy valami hasonló amiről hallani sem szeretnék.
Én meg vagyok vele elégedve.
Egy jó barkács kategória a zöld bosch alatt van valamennyivel. A tescoba is ugyan azt tudod megvenni mint egy szaküzletben nem is mondja nekem senki hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!