Melyik fúrókalapácsot?
Fúrókalapácsot szeretnék venni, de nem tudok dönteni hogy ezek közül melyiket vegyem meg. Szerintetek ezek közül melyik lenne a jobb választás?
Black & Decker KD1001K,
FBH-1500 Ferm,
Einhell RT-RH 32
Esetleg tudnátok valami más márkát ajánlani ebben az árkategóriában?
Az a kérdés mennyit szeretnéd használni? Ha mondjuk építkezel és arra kell akkor oda nem érdemes nagyon drága cuccot venni.
Mikor én építkeztem 14 e ért árulták a gagyit - 2db kellett mire felépült a ház.... Megvannak még de eléggé lóg a bele mindegyiknek.
Ha komolyabb kell mert hosszútávra akarod javaslom nézd meg az AEG TOOLS- nál. Valamivel olcsóbb márka mint a makita, hilti, de majdnem olyan jó.. viszont a noname verzióknál drágább.
A fentiek közül talán a Ferm et választanám.
Én a Blacki -re szavazok,még nem csapot be. De az Einhell már igen!
Még mindég azt mondom ,hogy az igazi nagyok után ,a Blacki jön.
Halló. ez volt a kérdés! Black & Decker vagy Ferm,vagy Einhell.
Én is tudom mi a jó ! de nem azt kérdezték.
De ha minőség akkor nem AEG, mert az sem a régi német.
MAKITA v DEWALT
persze tudom hogy vannak ennél jobb gépek de sajnos azokat nincs pénzem megvenni ugyhogy marad ez a 30-40 ezres kategória
fontos szempont volt hogy mindegyikre 3 év garancia van ha neten beregisztrálom a terméket,kivéve a black and decker(de arra is 2 év)
nem szeretném sokat használni csak ugy alkalmanként
szóval nem ipari használatra kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!