Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nem tudok belefúrni a falba...

Nem tudok belefúrni a falba mélyen. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Van egy rohadt vastag fal. Egy 8 centit szerettem volna belefúrni, hogy be tudjam helyezni a tiplit. De csak 3-4 centiig ment. Utána 1 órát próbálkoztam különböző fúrófejekkel, de nem mozdult tovább.

Mit tehetnék?

Támaszfalról van szó.

2014. aug. 30. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kőzetfúró egyáltalán, amivel próbálkozol? Vagy fémfúró?
2014. aug. 30. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
A nagy távolság miatt a kölcsönzés nem esedékes, de minálunk sok helyen vannak kölcsönzök, pl.a Baumax, és hasonlók, de egyszerű csavaros üzletek is sok helyen kölcsönöznek jutányos áron.
2014. aug. 30. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:

fúrókalapácsot neki, az viszi

nem is kell nyomni

2014. aug. 31. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
A 4 centi a vakolat volt. Az igazi az alatt van. Tipp: fúráskor ne nyomd rá az ütvefúrót, hanem hagyd, hogy kattogva, ütve fúrjon. Sokan fojtogatják a fúrót, mert nagyon belenyomják. Ha kavicsot fogtál a betonban, azt is vinnie kell. Ha fémes a fúróhegy, akkor tényleg betonvasba ütköztél, tegyél be csiga fémfúrót kis fordulaton ütés nélkül. Ha így lassan halad, akkor viszi a fémet. Aztán vissza a kőfúrót és hajrá. (A kínai kőfúró hegy SZAR, használhatatlan)
2014. aug. 31. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi Hiltivel nyomtuk, mármint Hilti Hiltivel (csak mert sokan minden fúrókalapácsot lehiltiznek) az nem talált olyat, amiben nem úgy haladna, mint a vajban. Ez panel, vasbeton. Én nagyon fostam tőle, rossz emlékeim voltak régről, de ez a cucc állati!
2014. szept. 2. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
A fúróknak az a titka, hogyha betont akarsz vele fúrni akkor pneumatikus ütőműve legyen és ne tárcsás.
2014. szept. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!