Nem tudok belefúrni a falba mélyen. Miért van ez?
Van egy rohadt vastag fal. Egy 8 centit szerettem volna belefúrni, hogy be tudjam helyezni a tiplit. De csak 3-4 centiig ment. Utána 1 órát próbálkoztam különböző fúrófejekkel, de nem mozdult tovább.
Mit tehetnék?
Támaszfalról van szó.
tégla vagy beton ???
felteszem , hogy vasbeton ....... lehet, hogy pont bele fúrtál egy betonvasba. Ez azért gond, mert a betont jól viszi a gyémánthegy, de az acélt nem. Cserélni kell a hegyet.
Ha lehet akkor próbálj oldalra vagy lejjebb-feljebb máshová fúrni kicsit.
Az is lehet hogy tompák a fúróid ..... régiek ???
Vasbeton. Az a baj, hogy egy polcot akarok felfúrni. A két felső lyuk már kész. Most a két alsó lenne soron, de ebbe belebicsaklottam.
Szégyen szemre nem tudom milyen fúrófejeim vannak. De nem kopottak. honnan tudom, hogy acélba fúrtam-e bele?
én úgy tapasztaltam hogy beton, de mivel még soha nem láttam vasbeton falat belülről nem tudom...
Köszönöm a válaszokat. Főleg az utolsónak!
Nagy pofátlanság lenne, ha megkérdezném, hogy tud-e itt valaki kölcsönadni egy ilyen gépet egy napra? Fizetek is érte bérleti díjat!
Budapesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!