Mosógép szenyvizét bele lehet vezetni a csap lefolyójába?
Jelenleg egyszerűen a kádba engedi a vizet a mosógép.
Szeretném bekötni a szenyvízcsőbe, de a panel fürdőszobában ez egyetlen pont ahol hozzáférek a szenyvízcsőhöz, az a csap lefolyója.
Ha ott kialkítok egy elágazást és bekötöm a mosógépet, akkor el fogja vezetni a szenyvizet, vagy fel fog jönni a csap lefolyóján? Esetleg van valami szelep ami ilyenkor segít?
Úgy, ahogy előttem mondják.
Nekem is sokáig a kádba folyt, ami szerintem undoritó. Aztán rákötöttük a csapra a fürdőbe, most meg kihoztam a konyhába és itt is a csapra van szerelve.
a magassága biztos hogy ok
A csapnak is van bűzelzárója. Ha az után köztökm be akkor is kell szelep?
Persze nekünk is igy van. Hivni kell egy vizest ha te nem mersz nekiallni, kell venni egy y elágazást a boltban, tudni fogjak ha elmondod mire is kell, kb 200 Ft, leveszed a csaptelep szifinjat, és lefolyoba beleteszed az y elágazast, és az egyik végére ráilleszted a mosógép kifolyó csövét, a masikra, az egyenes végre pedig visszateszed a szifont amit leszereltél. Valaki irta, hogy nagyon undorító az, amikor a koszos víz folyik ki a mosógépből bele a kádba, hát egyetértek vele!
egyszerűen megoldható amit kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!