Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tetszik a szélpuputevém? (kép...

Tetszik a szélpuputevém? (kép lenn)

Figyelt kérdés

nem tudok kakast rajzolni :D

[link]

[link]

2013. júl. 14. 20:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Szélpuputeve" XD hahahahahaha

Ezen fél órát röhögtem, de ne érts félre, nem negatív értelemben.

Nagyon egyedi, tetszik.

2013. júl. 15. 21:13
 22/24 A kérdező kommentje:

ma 07:31 az nem egy edényteteje :D lemezből kivágva egy kör és kicsit megütve domborító kalapáccsal

ma 11:06

nyíl az 45cm ,teve fejétől a farkáig 15cm , és 11 cm magassága (1,5mm-es lemez )

tevét felrajzoltam a lemezre és egy sarokcsiszoló + levegős turbómaró segítségével vágtam ki :D lehet tudnék kakast is ,de az nem lenne egyedi :D:D

ma 15:12

nem tudom ,hogy működik-e tegnap csináltam nem volt szél ,de am nem kerül fel a tetőre csak a kertbe lesz :D szélcica :D végül is ilyen cicát [link] kilehet vágni ,de ezeket a dolgokat csak munkahelyemen csinálom itthon nincs semmim :D kivéve sarokcsiszoló ,de az nem lenne elég + am is csak akkor csinálom amikor van egy kis szabadidőm ami ritka ,de néha akad és akkor alkotok valamit :D

mindenkinek köszönöm a válaszát + hogy nem néztétek le a kis puput :D bár aki látta a gyártását azok is csak nevetni tudtak mikor meghallották ,hogy szélpuputeve :) majd ha megint lesz olyan pillanat hogy alkothatok akkor majd megosztom veletek is , ez jól néz néz ki [link] lehet ez lesz a következő még nem tudom

2013. júl. 15. 23:41
 23/24 anonim ***** válasza:

A cicás vagyok, ilyesmi cicára gondoltam. A harmadik kép.

[link]

2013. júl. 27. 15:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Ja, ismét én. Privátban megírhatnád, ha el tudnád készíteni a cicásat, mennyiért lehetne esetleg üzletet is kötni. Ha nem is most, de akár jövő nyáron.. Nem tetőre, hanem kertbe gondolnám, csak úgy dísznek, tehát nem baj, ha nem is működik, vagy ha nem pontos.
2013. júl. 27. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!