Fűkaszának van olyan forgó tengelye amire rá lehet rakni egy kerékpár fogaskereket? (többi lenn)
össze szeretnéd dobni egy benzinmotoros rollert és arra gondoltam ,hogy egy 50ccm-es fűkasza motor hajtaná ,de ez hogy lehetne megcsinálni ? nem értek a fűkaszákhoz ezért érdeklődnék ,hogy milyen részei vannak minden tanácsot szívesen fogadok
[link] + van még 1 kérdésem ,hogy a lenit vágó forgó rész az hol és hogyan kapcsolódik a motorhoz
válaszokat előre is köszönöm !!
az "itt mi van" c. területen egy röpsúlyos kuplung, a "mi van ott" két csavarja pedig a krómozott csövet rögzíti.
A helyedben viszont ennyi műszaki ismerettel - már ne is haragudj - de inkább papírrepülőt hajtogatnék... Ezek a kis 50-es brummogók igencsak életveszélyessé válhatnak az avatatlan barkácsolgatás következtében, és gondolom, nem hiányzik neked sem, hogy pl. a kuplung, vagy a megvezetésétől megszabadított hajtórúd (esetleg bowden) a homlokodon keresztül nézze meg, hogy mit is forgatsz a fejedben... ... ...
én nem haragszom sőt köszönöm ,hogy meg akarsz óvni , de nem kell :D ma elkezdtem összerakni ,de elfogyott a CO-ból a gáz szóval abbamaradt a művelet eddig itt tartok
most majd szabadidőmben hajtogatok papírrepülőt + kishajót ,de akkor most van kiálló forgó tengelye amire rá lehet buherálni egy fogaskereket , vagy nincs ?
Én is hasonlókat mondanék mint az 1 es,már ami a roller készitését illeti. Ez a motor csak akkor fejt ki erőt,ha nagy fordulaton működik .Ezt a fordulatszámot meg áttételekkel kellene kisebbre venni .Én inkább ebben látom
a mutatvány megbukását .
elég elmebeteg gondolat,de tetszik.
a tengelyhez esztergálj egy közdarabot,amire a legnagyobb bringa fogaskereket teszed,bordás megoldást ajánlom az egész egyszerűen kivitelezhető.
azért a legnagyobb fogaskereket ajánlom:hogy 1-ne fulladjon le a moci,2- ne 100km/h+al száguldozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!