Tűzhely alatt szeretném kirakni téglával habarcs vagy mi kell ehhez? (többi lenn)
tűzhely alatt szeretném kirakni téglával mert most fából van valami odafabrikálva csak az már van vagy 10 éves és oda akarok valami tartósabb dolgot ,egy 51 x 56cm es kis területről van szó csak hogy álljak neki ? téglát akarok oda de ehez mi kell nekem ? mert nézem hogy lehet kapni falazóhabarcsot 1000ft körül /zsák, de az (falazó ) vagy az mind 1 ?
mert úgy gondoltam ,hogy bekeverek egy adagot azt elterítem a földön 1-2 centit ,rá a tégla utána a téglák közötti részt kitöltöm ezzel a habarccsal utána meg a tégla tetejére is megy egy kis habarcs azt meg elsimítom hogy sima egyenes felületet kapjak
vagy ez így nem jó ? minden hasznos tanácsot ötletet szívesen fogadok
előre is köszönöm
esztrich betont vegyél, és abba tedd a téglát.
A tetejére is tehetsz belőle, de az legalább 1 cm legyen elsimítva.
Vizezd be a téglát.
és akkor úgy jó ahogy én akarom talajra a kikever anyag 1-1,5 cm vastagon utána rá a tégla utána kitölteni a tégla között és arra 1 centi simító réteg
és ha nincs ez a Estrich beton , mert vagy obiba , vagy baumaxxba megyek akkor jó az a falazó habarcs is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!