Benzinmotoros láncfűrészemen szétesett a behúzókar, de valaki azt mondta, hogy így is lehet használni, csak direktbe kell indítani. Hogy kell ezt megbuherálni?
Na ilyet sem hallottam még,hogy direktbe indítani.
A gépjárműveknél van sebesség fokozat,hogy sebességben a motort is meghajtsa inditás céljából .
Láncfűrészt direktbe? Ilyen nem létezik csak elvben-mert a direkt indítás csak akkor működne ha megforgatnád a főtengelyt aminek esélye 1 % ha van.
Mellesleg miért pont egy 1-2 ezer forintos alkatrészen akarsz spórolni ráadásul olyan alkatrészen ami létfontosságú?
Tehát semmi buhera meg aggódás veszel egy berántót kicseréled és kész!
1,leveszed a burkolatot!
2,megnézed, hogy hanyas csavar fogja a lendkereket a Főtengelyhez!
3 választasz egy olyan crovát és befogod egy irányváltós fúrógépbe!
4, elkezded a fúrót működtetni amíg nem veszed észre hogy beindul a fűrészed!
Azért arra ügyelj hogy egy határozott mozdulattal húzd le a csavarról a crovaszemet, mert lehet hogy úgy elhajítja a fűrész, hogy soha nem fogod megtalálni!
Én legalább is így indítottam "direktbe" ha erre gondolsz!
Utóirat nagyon vigyázz vele, mert nem veszélytelen manőver! Nehogy valami bajod legyen!
De viszont ha jobb(sima) menetes a főtengelyvéged elképzelhető hogy nem fog működni ez a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!