Keeling típusú benzinmotoros fűrészt használt már valaki, megbízható gyártmány (elég olcsón hirdették meg, lehet, hogy bowli? )
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 14:05
1/6 dirtboy válasza:
biztos hogy keeling az,mert a képekre szokták ezt rá írni de az nem a gép márkája.
2/6 dirtboy válasza:
ja bocs, az előző egy kérdés volt csak véletlen pontot raktam a végére.
3/6 A kérdező kommentje:
Valamiféle "noném" fűrész, a kép alapján csak annyit lehet kivenni, hogy Európában készült, márkajelzést nem látni, angolul pedig az van ráírva, ami maga a gép: Chain saw. Vaterán hirdetik, durván 12 ezer forintért, ami jó lenne, ha megfelelően működne is?!
2011. nov. 18. 20:56
4/6 dirtboy válasza:
esélytelen hogy az jó fűrész lesz,azt hiszem tudom milyenről beszélsz mert nézegettem és nagyon gagyik azok
5/6 dirtboy válasza:
olcsó de házi munkákhoz tökéletes kis fűrészek közül az oleo mac 937-et tudom ajánlani.
35,2ccm
2,2le
41cm vezető
4,1kg
ára 43 500ft
ez nem zsákbamacska meg román stihl utánzat,ez jó kis fűrész házi munkához.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Dirtboy, megfontolom, amit írtál, mert nem szeretnék ráfázni, és különösképpen ráfizetni a dologra!
2011. nov. 20. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!