Royal Einnhell benzinmotoros fűrésznél, hogy kell kicserélni a lánc meghajtó kereket?
Figyelt kérdés
A főtengely végén van ez a "fogaskerék", de nem tudom lelazítani a csavart, mert állandóan elfordul ez a kerék, a másik oldalon lejön a csavar. Vagy vegyem ki a főtengelyt?2010. szept. 29. 12:59
1/1 anonim válasza:
Kihajtod a gyertyát és betuszkolsz a helyére egy darab berántó zsinórt és már tekerheted is kifele, vigyázat bal menetes. Ha van a kuplung szerkezeten hatlapfej szerencséd van ha nincs akkor jöhet a kalapács és egy jó erős csavarhúzó. Ha már leszedted zsírozd be a tűgörgőt. Visszaszerelésnél vigyázat! Tönkre teheted az indító szerkezetet vagy vedd le, vagy húzd ki a kötelet csavard a markolatra és utána támaszd ki a dugattyút, hogy amikor húzod rá a kuplung szerkezetet a kötél bírjon visszafelé csúszni amennyit kell. Vigyázat ne indítsd be amíg nincs rajta az oldaldekli és a vágó szerkezet mert szét repülhet a kuplungod (én már jártam így kint az erdőben volt ám keresgélés) használat közben fog igazán rászorulni. Remélem érthető voltam sok sikert a szereléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!