Hogy oldjam meg? Egy ingyenes kis vattos égőt szeretnék égetni éjjel ha éjszakás vagyok, hogy azt higgyék itthon vagyok. Valami napenergiára gondoltam, de ez a sörösdoboz nem igazán jön be.
2#
igen meg az asszony biztonságosabban lenne itthon.
nem led diódát kell venni és forrasztani :D
ledes izzót veszel, amit egy meglévő lámpába tekersz, majd dugod konnektorba vagy eleve konnektorba dugható ledes éjjeli fényt...
Na de ha a feleséged úgyis otthon van, akkor miből gondolnák, hogy azért van világítás, mert te is otthon vagy? Az asszonyok amúgy sötétben szoktak lenni? Ráadásul éjjel általában alszanak az emberek, szóval ha sötét van, abból sem arra következtetnek, hogy bárki ne lenne otthon.
Egyébként meg vannak közvetlenül konnektorba dugható LED-es lámpák, amiknek minimális a fogyasztása. Mi is vettünk egy mozgásérzékelőset az előszobába, ha nem is a betörők elriasztására, de arra tökéletes, hogy ha éjjel kimegyünk vécére, felkapcsolódik, és nem kell sötétben botorkálni. Ha betörőktől féltek, arra jobb a riasztórendszer. A mezei cigókat legtöbbször már a távfelügyelet matricája is távol tartja.
Én egy mozgás érzékelőt jobbnak tartok.Mert bárki jön
sötétbe azonnal fénybe találja magát.Nem is tudhatja honnan
és ki kapcsolt villanyt .Igaz ,ha a macska fut el az érzékelő ható távolságában akkor is kigyullad a lámpa,de
a beállitási idő után el is alszik .
van egy és kb 1 éves, de már csak 2 méterről érzékel!
megoldás az hogy 2 méterenként teszek egyet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!