Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik babával egy éjszakás...

Harmadik babával egy éjszakás vajúdás után kitettek a szülőszobáról, volt így vki?

Figyelt kérdés
Pénteken fél öttől kezdődtek a fájások, este 8-kor felvettek szülőszobára 3 perces fájásokkal, addigra c2110-c2111 lett a méhszáj érték. Hajnali kettőig 3 perces fájások, folyt a nyákdugó...Ekkor azt mondta a szülésznő, nagyon szűk 2 ujjnyi a méhszáj, és picit jött le a baba feje. Innentől gyengültek a fájások, reggelre megszűntek. Vártam, hogy kapok infúziót, v vmit, erre kitettek az osztályra, most reggel pedig hazaengedtek. Azt hittem megőrülök,pedig hétvégéig haza kellene jönni a babával, mert a férjem addig van itthon. Mit csináljak, a másik kettő 4 óra alatt meglett? Segítsetek, mitől indulhatna meg?
2013. márc. 3. 13:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Az igazi fájások nem gyengülnek nem múlnak el. Ezek jóslók voltak. Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, nem lehet befolyásolni, bár sokan esküdnek a bábakoktélra, lépcsőzésre, csípős kajára, nagytakarításra, szexre.
2013. márc. 3. 13:35
 2/25 A kérdező kommentje:
Ja és vajon lehet köze ahhoz, hogy nem tágulok, hogy 3 hete visszatartáson voltam, kaptam egy rakás infúziót, injekciót.
2013. márc. 3. 13:40
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Most akkor pontosan hány hetes vagy?
2013. márc. 3. 13:42
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
nincs fogadott dokid?
2013. márc. 3. 13:45
 5/25 A kérdező kommentje:
38+6 hetes vagyok ma, van fogadott dokim is.
2013. márc. 3. 13:56
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
és a dokid ennyire nem foglalkozik veled? én biztos nem pénzelném tovább...
2013. márc. 3. 13:57
 7/25 A kérdező kommentje:
Most jöttem át hozzá egy hónapja, még egy forintot se adtam neki, mert közölte neki ne adjak pénzt, se mást nem ezért csinálja. Azt mondja azért nem indít mert nem töltöttem be a 40 hetet, de nyugodt legyek mivel elfolyt a nyákdugó be fog indulni. De tényleg szeretném, ha a férjem még hazahozhatná a babát, mert a másodikról lemaradt a szülésről, és haza se hozhatta, mert vissza kellett mennie dolgozni.
2013. márc. 3. 14:01
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk a séta és a szex bevállt.
2013. márc. 3. 15:10
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Ha pestkörnéykiek vagy fővárosiak vagytok menjetek Ikeába. Két szülésem indult ott :)

Örs vezér tér rulez!

2013. márc. 3. 15:19
 10/25 A kérdező kommentje:
:D Ez jó!
2013. márc. 3. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!