Harmadik babával egy éjszakás vajúdás után kitettek a szülőszobáról, volt így vki?
Figyelt kérdés
Pénteken fél öttől kezdődtek a fájások, este 8-kor felvettek szülőszobára 3 perces fájásokkal, addigra c2110-c2111 lett a méhszáj érték. Hajnali kettőig 3 perces fájások, folyt a nyákdugó...Ekkor azt mondta a szülésznő, nagyon szűk 2 ujjnyi a méhszáj, és picit jött le a baba feje. Innentől gyengültek a fájások, reggelre megszűntek. Vártam, hogy kapok infúziót, v vmit, erre kitettek az osztályra, most reggel pedig hazaengedtek. Azt hittem megőrülök,pedig hétvégéig haza kellene jönni a babával, mert a férjem addig van itthon. Mit csináljak, a másik kettő 4 óra alatt meglett? Segítsetek, mitől indulhatna meg?2013. márc. 3. 13:27
21/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor nem vagyok egyedül, most még minden nap megyek vizsgálatra. Remélem nem lesz semmi baj!
2013. márc. 5. 19:28
23/25 A kérdező kommentje:
Szia! köszi, még egyben. A szívhang azóta jó szerencsére, de kibújni nem igazán akar.
2013. márc. 6. 19:52
24/25 anonim válasza:
Mikor indítanak, ha nem indul be előbb?
25/25 A kérdező kommentje:
Hát ilyenről még nem esett szó:-)
2013. márc. 6. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!