Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik babával egy éjszakás...

Harmadik babával egy éjszakás vajúdás után kitettek a szülőszobáról, volt így vki?

Figyelt kérdés
Pénteken fél öttől kezdődtek a fájások, este 8-kor felvettek szülőszobára 3 perces fájásokkal, addigra c2110-c2111 lett a méhszáj érték. Hajnali kettőig 3 perces fájások, folyt a nyákdugó...Ekkor azt mondta a szülésznő, nagyon szűk 2 ujjnyi a méhszáj, és picit jött le a baba feje. Innentől gyengültek a fájások, reggelre megszűntek. Vártam, hogy kapok infúziót, v vmit, erre kitettek az osztályra, most reggel pedig hazaengedtek. Azt hittem megőrülök,pedig hétvégéig haza kellene jönni a babával, mert a férjem addig van itthon. Mit csináljak, a másik kettő 4 óra alatt meglett? Segítsetek, mitől indulhatna meg?
2013. márc. 3. 13:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Holnap a Praktikerbe megyek hátha az is megteszi!!!:)
2013. márc. 3. 15:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :)
2013. márc. 3. 18:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 3. 19:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Én az uramnak sütöttem bundáskenyeret és utána megindult a szülés :D
2013. márc. 3. 21:15
 15/25 A kérdező kommentje:
:) az se rossz!
2013. márc. 3. 22:24
 16/25 anonim ***** válasza:
en meg mondtam a ferjemnek h en ugy latom h az en hasam nem is nagy mire o hogyne lenne nagy csak te nem latod gyere lefenykepezlek le es meglatod mire ez megtortent es egy jott nevettem magamon h mekkora hasam van es nem is lattam akoranak arra elfoly a vizem 37+5htesen:)
2013. márc. 3. 23:15
 17/25 A kérdező kommentje:
De jó lenne nekem is elfolyna a magzatvíz, akkor már biztos nem tennének ki még egyszer!
2013. márc. 4. 08:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, Kedves Kérdező? :-)
2013. márc. 4. 23:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Sajnos fájásom azóta egyáltalán nincs. Sőt tegnap közölték a köldökzsinór a nyakán van így nem ülhetek mert leesik a szívhangja. Vagy fekvés, vagy állás. Ma megpróbálom kiverni a balhét, hogy akkor császározzanak meg, mert így nem tudok nyugodtan lenni....
2013. márc. 5. 08:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem mertem írni a kérdésedre, nálunk is ez volt. Többször indult vajúdás, majd leállt. Nálunk ez nem jóslófájás volt!

Három napig vajúdtam, alig aludtam, végül indították, mire annyira rossz lett a baba szívhangja, hogy császár lett. Első szülésem sima volt, a másodiknál éreztem, hogy nincs rendben. Kiemeléskor vették észre, hogy a baba nyakán van kétszer a zsinór, és a testén még kétszer. Mindig visszahúzta, nem is tágultam kellően.

DE! Nem biztos, hogy nálatok is ez van/lesz. Nem akartalak megijeszteni, de most láttam, hogy írod, hogy már látszik, hogy a baba nyakán van a köldökzsinór. Ettől egyébként még simán megszülethet, nálunk rövid volt ahhoz képest, hogy négyszer beletekerte magát a drágám :). Semmi gondunk nem lett egyébként, erős, egészséges gyerek :). Gondolok Rád, kitartás!

2013. márc. 5. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!