Harmadik babával egy éjszakás vajúdás után kitettek a szülőszobáról, volt így vki?
Nem mertem írni a kérdésedre, nálunk is ez volt. Többször indult vajúdás, majd leállt. Nálunk ez nem jóslófájás volt!
Három napig vajúdtam, alig aludtam, végül indították, mire annyira rossz lett a baba szívhangja, hogy császár lett. Első szülésem sima volt, a másodiknál éreztem, hogy nincs rendben. Kiemeléskor vették észre, hogy a baba nyakán van kétszer a zsinór, és a testén még kétszer. Mindig visszahúzta, nem is tágultam kellően.
DE! Nem biztos, hogy nálatok is ez van/lesz. Nem akartalak megijeszteni, de most láttam, hogy írod, hogy már látszik, hogy a baba nyakán van a köldökzsinór. Ettől egyébként még simán megszülethet, nálunk rövid volt ahhoz képest, hogy négyszer beletekerte magát a drágám :). Semmi gondunk nem lett egyébként, erős, egészséges gyerek :). Gondolok Rád, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!