Normális az, ha egy 9,6V-os aksis fúró füstöl?
Vateráról vettem egy használt gépet nem túl olcsón. Mikor megérkezett kipróbáltam. Apró csavart simán befúrtam vele, de egy nagyobb csavart keményebb fába nem bírt betekerni. Persze, lehet hogy ez megerőltetőbb a gépnek, de fehér büdős füstöt ontott magából!
Az eladót felhívtam a problémámmal, cserét ajánlott. Mondtam neki, hogy nem érdekel. Azt mondta, hogy most az egyszer kivételt tesz, mert fontosabb neki a jó híre a vaterán. Visszaküldtem a gépet.
A kérdésem a következő:
Jogos a problémám? Vagy normális hogy füstöl a gép?
(Azt mondta ki lett próbálva a gép. Megjegyzem üresen megy is rendesen...)
Jogos a problémád. A termék hibás volt egyértelműen.
"Az elektromos gépek füsttel működnek, ha a füst kijön belőlük, többet nem működnek" :-))))
Természetesen nem normális, ha füstöl a fúró. Feltételezem hogy az akku is 9.6V-s volt. Ha így van egyáltalán nem szabadna füstölnie. Esetleg a fúró linkjét is elküldheted.
Az eladó hozzáállása pedig véleményem szerint teljesen korrekt volt.
Küld vissza,és küldjön másikat,természetesen az ő költségén már.2 szállítási költséget így is fizettél gondolom . Nem voltam ott az átvételnél ,hogy kipróbáljam. Ha ott
látom hogy jó ,és nem füstöl,akkor valóban nincs mit reklamálnom .Akkor azt mondom ,sajnos így jártam,ennyit
tudott csak.Legközelebb olyat nem veszek vaterán ,amivel
ilyen előfordulhat .
kemény fába nem biztos, hogy bírja. ha túlterheled tartósan valóban füstölni fog még a csere géped is. vagy már eleve megvolt gyepálva.
inkább újat vegyél boltban, az ilyen akksikról semmit sem tudni, lehet csak 1 évet bír és újat venni nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!