Mi a véleményetek erről a multifunkciós fúró/csavarozó készülékről? Tudnátok esetleg jobbat ajánlani?
Black and Decker MT143K Itt a leírása: [link]
A férjemnek venném karácsonyra, de nem igazán értek hozzá. Esetleg tudnátok valami hasonló Makitát ajánlani? Vagy mást? Max. 30 ezer forintot szánnék rá, a B&D 27 ezer forintba kerül. Előre is köszönöm a segítséget!
tipikus barkácsgép, de a multifunkció nem igen jó, mert a fúró meghibásodása miatt a hozzá vett egyéb berendezés is kiesik a használatból
ezt ajánlanám de kicsivel több. van valami akció, de ahhoz regisztrálni kell az oldalon; keress márkaképviseletet és kérdezz akció felől.
utóbbinál van ahol láma is van hozzá.
Szerintem a baj az lehet, hogy csak 17 ezer. Persze, mindenki szeretne mindent színes üveggyöngyökért megszerezni. :) de egy jó szerszámgépnek - főleg, ha akkus -, azért ára van.
A Skil amúgy nem rossz barkács márka, a Bosch vásárolta fel, direkt azért, hogy legyen egy ilyen minőségi irányvonala is az ipari minőség mellett. Ugye a barkács az, amit 1-2 munkaára szánsz, aztán előjönnek a hibái, az ipari meg az, ami évekig kitart, nyüstölés mellett is.
Amit én ajánlok, maradva az akkus vonalon:
Barkács: [link]
Ipari: [link]
Ipari #2: [link]
Persze ezeknél is van jobb, de említetted, hogy 30k-nál többet nem igen szánsz rá. Egy komolyabb Bosch vagy Milwaukee szerszám a 100 ezret is eléri, s még csak nem is túl különleges.
Az utolsó szerszámnál már kapsz extrákat is, ami elég szép karácsonyi ajándék, ráadásul Makita, nem holni Black & Decker vagy Skil, a középső is egy szett, akkus lámpával, kofferral, töltővel, szintén Makita minőségben.
Obi-t és Praktikert egyébként én elkerülöm, mert bár van ott minden kacat, igazából eladni szeretnek, nem értékesíteni. :) Azaz, csak vegyél minden szemetet, aztán a többi nem számít. Én is így jártam a saját B&D csavarbehajtómmal: karácsony előtti akcióban vettem, aztán egy szekrénysort nem tudtam összetenni vele, mert már lötyögött a tokmánya, 8-asokat írt le a fúróhegy vége, a töltője sem kompatibilis semmivel... brrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!