Tanácsot kérek! Tönkre ment a villanybojlerem a fürdőszobában. Ugyanakkor régi, nem gazdaságos a Fég fűtő falikazánom-parapetes, a konyhában van. A karbantartások során évek óta cserét emlegetnek a szerelők. Mit tegyek?
Ha elég volt a villanybojler, akkor én nem variálnék, az éjjeli áram viszonylag olcsó. Csak fel kell csavarozni a másikat, még komoly szakember sem kell hozzá.
Ha viszont gázbojlert szereltetsz, akkor úr tervrajz, engedélyek, kutyafüle kell majd hozzá, súlyos pénzekért.
És megnő a gázfogyasztásod, szerintem többe kerül majd a meleg víz.
Hogy gazdaságos-e a fali kazánod helyére kombit tenni, azt nem tudom, de új terveztetés biztosan kell ehhez is.
Ha Hajdu bojlered van akkor azt 10.000 forint anyag költségből fel lehet elektromosan újítani. A munkadíj helyileg változhat. Szerintem érdemes megjavíttatni.
Villszer
Én kombicirkót javaslok,,,nálam ez megy.
Nincs plusz 8-10 ezer forintos villanyszámla a boyler miatt .... Amugy is cserélni kell lassan a cirkót ,,,akkor..van ismerős szakember ha pesti vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!