SOS! Most költöztem új lakása, és a konyhában van egy konvektor, és gondolom ezért, van egy szellőző nyílás a falon fent, ilyen kis rések, és azon meg jön be a hideg. Mivel szigeteljem le? Valami gazdaságos megolfást írjatok lécci (ha van ilyen :-/ )
Az nagyon régi lehet. A korszerű szellőzőnyílás nem csak egy lyuk.
A mai szellőzőnyílásokban van egy szűrő, olyan mint a habszivacs, amelyik csak annyi levegőt enged be amennyit a gázkészülék elhasznál.
Nehogy betömd szivaccsal!!!
Tudom a mai világban mindenki a neten keresi a megoldást, de érdemes, egy gázos szakembert hívni a ki rögtön megmondja, hogy milyen szellőzésre van szükség.
Gazdaságos időnként (évente?) átvizsgáltatni a gázkészülékeket, és az egészségnek is jót tesz.
Azt írod "Most költöztem új lakása" akkor viszont kötelező, szép dolog bízni az előző tulajban, de sok helyen történtek a tervtől eltérő átalakítások. Ezért, nehogy a Gázműveket hívd ellenőrizni, mert szabálytalanság esetén rögtön elzárják a gázt.
Reméljük az idén már nem lesz több halálos mérgezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!