Lakás vezetékezése mm falvezetékkel, vagy csőbehúzható vezetékkel?
Figyelt kérdés
olcsóbbságot szemelőt tartva. ugye a csőbehúzható megoldás olcsóbb javítást ad. de miért kellene javítani az mm falas megoldást.2012. nov. 7. 17:12
21/23 anonim válasza:
Én csak akkor láttam szétégett vezetéket, mikor nem volt normálisan megcsinálva a rendszer. Ahol én csináltam eddig a lakásvezetékezést, oda Te bedughatsz a konnektorba bármit, bármekkora mennyiségben, nem fog leégni a vezeték. Ugyanis a 2.5 mm2-es gerincet 16A-s kismegszakító védi. Egy jó szerelő munkája után nem fog leégni a vezeték, legyen az bármilyen keresztmetszetű.
22/23 anonim válasza:
oké, de a 16 A-nál kezdődik a probléma sztem ...
Bár az is igaz, hogy ismét egyre divatosabb az energiaspórolás, csak ezzel én azt tapasztalom, hogy a nagy semmit baromi jól meg tudjuk spórolni (lásd: izzók), de a nagy fogyasztású elektr. eszközöket ugyan nem.
23/23 Napkiraly válasza:
utolsónak igaza van,egy időben átcseréltem a leggyakrabban használt hagyományos izzóimat energiatakarékosra. Hát spórolást a vellanyszámlán nem láttam (tulajdonképpen a betűket sem láttam),csak azt, hogy az a sok szar egy év után bemondta az unalmast
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!