Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » BGS vagy YATO? Autószereléshez...

BGS vagy YATO? Autószereléshez, itthoni használatra melyik lenne jobb, vagy ebben az árban ajánlás?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy

[link]

dec. 15. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Hasonló Yato készletem van, és jó tapasztalatom van vele. Volt, hogy méteres cső volt a racsnis hajtószáron, és azt is bírta a racsni és a fej is
dec. 15. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

Illetve őt is néztem.

dec. 15. 23:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Tehát inkább a yato mint a bgs. Esetleg amit küldtem be gedore szerszám?
dec. 15. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
A Gedore régen nagyon jó szerszámokat gyártott, nagyjából Beta színvonal. A Yato egy lengyel forgalmazó, van vele jó és rossz tapasztalatom is. A BGS-t nem ismerem. Én a Gedore-t választanám.
dec. 16. 03:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Gedore,BGS,Yato. Ebbe a sorrendben.
dec. 16. 04:08
 6/10 anonim ***** válasza:

A Yato kínai áru, lengyel forgalmazó, én is vettem már tőlük jót is, szart is. BGS-t nem tudom, de jó eséllyel ez is kínai.

A Gedore régen komoly márka volt, jelenleg valószínűleg Törökországban készítik az Európába szánt cuccokat. Én ezt választanám. Még akár eredeti áron is.

dec. 17. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:

A BGS Technic egy német szerszámgyártó vállalat, amely több mint 45 éve gyárt professzionális kéziszerszámokat.A GEDORE a világ egyik vezető partnere a prémium szerszámok terén. A németországi központú családi cég 1919 óta gyárt kiváló minőségű szerszámokat.A Yato márkanév Lengyel testvéreink tulajdona ( eredeti oldaluk www.yato-pl ), ugyanazon cégé, akik többek között a Vorel és Toya márkát is tulajdonolják. A Yato az ipari, míg a Vorel a barkács szintre van pozícionálva. Mindemellett a Yato mint cég gyártat, vásárol, kereskedik a szerszámmal.

Gyártásáról annyit kell tudni, hogy Taiwanon készül, ugyanazon a gyártó soron, mint több más nagyobb hírű márkanév, csak itt is belép az a tény, hogy melyik szerszámnak, melyik márkának hangzik jobban a neve, úgy alakul az ára is. A "hardver", azaz márka mögött a "vas" viszont azonos.Ebben a globalista világban mindent gyártanak.mindenütt.Gedore mellett szavazok.

dec. 17. 08:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Gedore mellett döntöttem a válaszaitok alapján. Mindenkinek ment a zöld pipa. Kellemes ünnepeket.
dec. 18. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a Gedore készletem van nekem is. 3-4 éve vettem, akkor még kicsit olcsóbb volt.

A Gedorenak a piros a barkácsterméke, kék az ipari és az jóval drágább. Viszont én nem bántam meg. Érzetre is jó minőségűnek tűnik. Sokféle fej, bit van hozzá. Itthoni alkalomszerű autószereléshez használom. Erre tökéletes, szerintem jobbat nem kapsz ennyi pénzért. Akinek meg ez a munkája és napi 8 órát dolgozik vele, az nyilván beruház komolyabbra.

dec. 20. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Yato dugókulcs készlet sz@r, nálunk van a cégnél. Már újkorában görbe volt benne a T hajtószár. Dobozon műanyag csat, fém színre fújva, mint ha fémből lenne. Dugókulcsok könnyen lepotyognak a racsnis kulcsról, integrált bit fejek nyíródnak könnyen.

Ár/érték arányban a KingTony a legjobb, de kék GEDORE (ez az ipari) és a GEDORE RED (ez minőségi barkács) is jó. Proxxon, Jonnesway, Hans is jó minőség. Bahco, WERA, Haupa, Hazet is mind kiváló minőség.

dec. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!