Milyen szőnyegtisztító gépet ajánlanátok (vagy nem ajánlanátok) otthoni használatra?
Kérem olyanok írjanak, akik használnak ilyen gépet, és van tapasztalatuk akár pozitív, akár negatív.
Márka és pontos típus kellene, illetve néhány jó tanács ha épp egy jól működő eszközről van szó, pl. milyen időközönként tisztítjátok a szőnyegeket, mennyit, milyen egyéb port/vegyszert használtok hozzá, ami bevált, stb.
Köszönöm.
Évente 2-szer bérelek 4 órára kisgép kölcsönzőből nagyon profi takarítógépet. (Egyszer megnéztem, sok százezer Ft-ba kerül egy ilyen gép)
Azt hiszem, olyan 4e Ft volt legutóbb a 4 óra, ami bőven elég volt arra, hogy kitakarítsam a lakásban lévő összes szőnyeget és macskabútort.
Kaptam hozzá tisztítószert is.
Nem emlékszem a márkájára, de kölcsönzőkben ilyen szokott lenni. Tökéletesen kitisztítja a szőnyegeket, olyanok lesznek takarítás után, mint az új.
Én nem tervezek venni ilyen ilyen gépet, mert ez nem olyasmi, amit naponta használ az ember.
Érdemes volna kölcsönöznöd egyet. Próbáld ki, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!