Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen szőnyegtisztító gépet...

Bobbbo kérdése:

Milyen szőnyegtisztító gépet ajánlanátok (vagy nem ajánlanátok) otthoni használatra?

Figyelt kérdés

Kérem olyanok írjanak, akik használnak ilyen gépet, és van tapasztalatuk akár pozitív, akár negatív.

Márka és pontos típus kellene, illetve néhány jó tanács ha épp egy jól működő eszközről van szó, pl. milyen időközönként tisztítjátok a szőnyegeket, mennyit, milyen egyéb port/vegyszert használtok hozzá, ami bevált, stb.

Köszönöm.

2017. jan. 26. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ETA tipus van. Csak vizet és bőven ecetet használok. Évente kétszer.
2017. jan. 26. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Évente 2-szer bérelek 4 órára kisgép kölcsönzőből nagyon profi takarítógépet. (Egyszer megnéztem, sok százezer Ft-ba kerül egy ilyen gép)

Azt hiszem, olyan 4e Ft volt legutóbb a 4 óra, ami bőven elég volt arra, hogy kitakarítsam a lakásban lévő összes szőnyeget és macskabútort.

Kaptam hozzá tisztítószert is.

Nem emlékszem a márkájára, de kölcsönzőkben ilyen szokott lenni. Tökéletesen kitisztítja a szőnyegeket, olyanok lesznek takarítás után, mint az új.

Én nem tervezek venni ilyen ilyen gépet, mert ez nem olyasmi, amit naponta használ az ember.

Érdemes volna kölcsönöznöd egyet. Próbáld ki, hogy milyen.

2017. jan. 28. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
így fél év után de... mi ezt a Karcher-t vettük, tökéletes gép, azt hiszem 60 ezer forint volt. Durva hogy csak a kocsi kárpitjai milyen retkesek voltak, a lakásban a szőnyegekről nem is beszélve :D Amúgy meg a szőnyegeket is legalább havonta 1x kellene tisztítani, elvégre azon jársz mindig, mindent összeszedsz a talpadon meg a papucsodon és bemész a szőnyegre.
2017. máj. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!