Melyik svájci bicskát vegyem?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egyet, és most van is rá pénzem. Nem kell nekem fafűrész, meg az ég tudja milyen világítós, csak egy egyszerű modell. Találtam is, de nem tudok választani. Szerintetek?
1, [link]
2, [link]
Ja és még annyi, hogy ezek ugye nem hamis bóvlik? Strapabíró, minőségi bicskát szeretnék, ami minden helyzetben kisegít.
2012. nov. 6. 19:33
1/6 anonim válasza:
"Strapabíró, minőségi bicskát szeretnék, ami minden helyzetben kisegít."
Akkor ne divatbicskát vegyél.
2/6 anonim válasza:
A Victorinox,és a Wenger nem divatbicska,ezek nagyon jó kések! Nekem is van. Ezek közül veheted bármelyiket.Én spec.régóta vágyom egy mentősök részére készültre,vagy egy Safari-ra...
3/6 anonim válasza:
jó minőség, nem csak divat bicska.nézd meg melyik praktikusabb, mit mire tudnál használni, mennyire sűrűn fordulhat elő a használata.
nekem ez szimpibb.
4/6 anonim válasza:
Bár az árban nem nagy a különbség és az első látszólag jobban megéri, mégis szerintem a második. Amennyivel többet tud az első, azokat nem lehet semmire használni. Én a legtöbbet az enyémen a következőket használtam: Kés, konzervnyitó, sörnyitó és azok végén levő csavarhúzó, dugóhúzó, csipesz kullancs-, szálkakiszedésre (csak vigyázni kell rá). A többi szerintem haszontalan. Egyébként a victorinoxok tényleg nagyon jók.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! egyébként én is a jubileumi felé hajlok, a másikon levő dolgokat, valószínűleg nem sokat használnám. :)
2012. nov. 7. 19:51
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!