Nemrég vettem Egy svájci bicskát és nemtudom mi mire való?
ezt a fajtát vettem. alatta irja a funkciókat és nemtudom pontoson hogy melyik melyik!!
nagyrészét tudom de a következőket nem: bicskagyűrű,
szemöldök ill. kullancs és más célokra is csipesz , fogvájó, vezetékcsupaszító. Ha valaki leirna hogy melyik melyik azt megköszönném :)!
Bicskagyűrű: Szerintem ez triviális. Arra való, hogy valamire rögzítsd a bicskát. (Pl. egy lánccal az övedre, hogy el ne veszítsd, ha kicsúszik a zsebedből. Vagy a kulcstartódra…) (A kés végén – a kép alján – az a kis karika.)
Csipesz: Szerintem ez is triviális. (Ugye a szürke kis műanyag pöcök a csipesz végén, a karika mellett, amit ki lehet húzni.) Pl. tüskét kihúzni a bőrödből, vagy kullancsot (bár ezt nem ajánlott csipesszel csinálni, de ha nincs más, akkor ez is megteszi ugye).
Fogvájó: (Általában fehér pöcök, amit szintén ki lehet húzni. Gondolom a csipesszel ellentétes oldalon van.) Ugyanarra való, mint bármilyen fogpiszkáló.
Vezetékcsupaszító: No ez kérdés nekem is, mert a képen nem látok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!