Mivel hőszigeteljem a tátongó lyukat a falban? SÜRGŐS
Az ajtó fölötti ablakban nincs nyílászáró, csak az üres keret. Már nagyon dől be a hideg, egészen mostanáig próbáltam szerezni 1 m^2 hungarocellt, mert még azzal is duplán tudnám befedni, de senki nem árul ilyen kis mennyiségben.
Már nem érdekel, hogy kb igényes legyen, csak az, hogy BENT tartsa a hőt!
Mit érdemes odarakni?
Tudom, vegyek oda ablakot, stb..
Egyedül élő egyetemista vagyok, ráadásul munkára egyetem mellett nincs lehetőségem, így az én pénztárcámnak megfelelő megoldás kéne.
Vagy ha tudtok valami helyet (Bp-en), ahol árulnak ilyen kis mennyiségben hungarocellt, azt is megköszönöm.
Obi ,Praktiker,Bricostore. Bármelyik barkács áruházban kapsz 1-1 darabot is. Vagy szigetelős boltban. Táblák általában 50cmX100cmX(a vastagsága)
Ha jól értem akkor neked 2 tábla kell.
A szomszéd építkezésről elkérsz néhány hulladék faanyagot, esetleg raklapot.
Abból összeütsz egy deszkát, rögzíted ügyesen.
Belülről megtöltöd limlommal (hungarocell ha tudsz guberálni vagy használt ruhák).
Belső oldalra összeütsz egy másik deszkát. Belülről rátűzöl egy megunt viaszos vászon asztal terítőt.
Az illesztési hézagokon múlik, hogy mennyi rovar (pók) fog beköltözni.
Jó barkácsolást.
A hungarocellt az első vihar elvinné az ablakból, valami rögzítés azért kell.
A hungarocellen átfúj a hideg szél, tehát valami takarás kell rá legalább az egyik oldalról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!