Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel hőszigeteljem a tátongó...

Mivel hőszigeteljem a tátongó lyukat a falban? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Az ajtó fölötti ablakban nincs nyílászáró, csak az üres keret. Már nagyon dől be a hideg, egészen mostanáig próbáltam szerezni 1 m^2 hungarocellt, mert még azzal is duplán tudnám befedni, de senki nem árul ilyen kis mennyiségben.

Már nem érdekel, hogy kb igényes legyen, csak az, hogy BENT tartsa a hőt!

Mit érdemes odarakni?

Tudom, vegyek oda ablakot, stb..

Egyedül élő egyetemista vagyok, ráadásul munkára egyetem mellett nincs lehetőségem, így az én pénztárcámnak megfelelő megoldás kéne.

Vagy ha tudtok valami helyet (Bp-en), ahol árulnak ilyen kis mennyiségben hungarocellt, azt is megköszönöm.

2012. okt. 8. 22:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem rakj oda két oldalról kartont és fújd ki közte purhabbal.
2012. okt. 8. 23:08
 2/20 intrepid ***** válasza:
Ez a röhej ebben a rohadt életben, amikor nincs szükség rá, nem győzi az ember félrerugdosni... De ha kell, akkor se égen, se földön nem talál. És ez most nem a hungaroceledről szólt. Ahhoz sok sikert. Kartondobozok?
2012. okt. 8. 23:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam, hogy olyan megoldás kéne, ami visszafordítható, mert a lakás nem az enyém, egy barátom engedte meg, hogy lakjak benne. Nem tudom, hogy egy purhabos kifújás után mennyire lehet nyomtalanul eltüntetni a barkácsolást?
2012. okt. 8. 23:14
 4/20 A kérdező kommentje:
A kartondobozzal a szél megfogható, de a hőt is tartja?
2012. okt. 8. 23:16
 5/20 anonim ***** válasza:

A purhab szétnyomná a kartonokat.

Szerintem nézz körül egy panellakótelepen, ahol épp felújítás folyik és kérj hulladékot, biztos lesznek akkora darabok amivel meg tudod oldani. Ha kicsik ráragaszthatod őket egy kartonlapra.

2012. okt. 8. 23:19
 6/20 anonim ***** válasza:
Mivel a purhab tágul/oxigén hatására nő,ezért nem 2 kilót kell oda fújni,hanem annyit,hogy kitöltse,a karton csak arra kell,hogy ne follyon le.Utána ellehet távolítani.
2012. okt. 8. 23:23
 7/20 anonim ***** válasza:
*el lehet
2012. okt. 8. 23:24
 8/20 anonim ***** válasza:
És ha gipszkartont szerelsz fel,és azt töltöd ki purhabbal? Az tuti szigetelne,és stabil is maradna .
2012. okt. 8. 23:38
 9/20 anonim ***** válasza:
egy 1x1 méteres hungarocell valami 126 forint volt pár éve talán a baumaxban. A cicának a kinti kisházát béleltem vele.
2012. okt. 9. 00:45
 10/20 anonim ***** válasza:
egyébként a purhabot könnyű leszedni, csak az mondjuk pár ezer forint (bár nem tudom)
2012. okt. 9. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!