Hogyan polírozzak (házilag) otthon alumíniumot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 11:13
1/8 anonim válasza:
Te vagy az, akinek van a régi távcsöve és azt akarja polírozni?? :)
Amúgy polírkorong és jó sok polírozópaszta...
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én motor blokkot szeretnék polírozni.
2012. szept. 16. 11:24
3/8 anonim válasza:
Nem kell hozzá más csak egy flex rá polír korong és adj neki!!!
4/8 anonim válasza:
Ez, meg egy kis fogkrém, és csodás lesz a felület.
5/8 A kérdező kommentje:
ilyen egyszerű? És polírpaszta?
2012. szept. 16. 14:33
6/8 anonim válasza:
Én alumínium lemezeket szoktam úgy kezelni, hogy flexbe fogott drótkefe koronggal átmegyek rajta. Ez nem polírozás, mert nem lesz tükörsima a felület. Épp ellenkezőleg. Matt, rücskös, de homogén szép felületet ad.
7/8 anonim válasza:
Hy!
Bemész vasműszaki,vagy gazdaboltba vagy esetleg szerszámos boltba.1000ft körül lehet kapni fúróba való polírozót,esetleg pasztát is hozzá,ha nincs akkor viasz is megteszi.
nem csak fúróba lehet kapni polírozót hanem flexbe is de ott vigyázz mert ha többet pörög 6000-nél a géped akkor nem érdemes korongot venni.
Ha nagyon spórólsz akkor használt ruhákat szétkapsz ,szerzel kettő fémtárcsát egy lyukkal a közepén,menetesszár ami átmegy rajta a két korong közé rongyokat majd két oldalról rögzíted anyával majd befogatod fúróba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2012. szept. 18. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!