Hogyan lehet IBC tartály kifolyó nyílására egy másmilyen menetes csövet tekerni? Az átmérő megegyezik, csak a menetszám és menet vastagság nem stimmel. Ez a menet a hordó sajátja, semmilyen cső nem készül ilyen menettel.
Mindenféle csatlakozót,átalakítót lehet készen kapni.
De ha szeretsz esztergályos kihagyásával menetes forgástestet készíteni,kicsit bonyolultabban műgyantából is kiöntheted.
Gipszből vagy xiloplastból elkészíted az öntőformát,egyik oldalon a tartályod menete,másikon a tetszőleges menettel,aztán kiöntöd műgyantából.Ha ügyes vagy homokmintát csinálsz és bronzból öntöd.Így meg lehet csinálni esztergálás nélkül.
A gazdaságosságról ne kérdezz most!
Itt is van menetátalakító.
jó, most nem kérdezek.
Köszi, gondoltam lehet egyszerűbben is.
Ezek szerint marad az eszterga. Még egyszer köszönöm.
#1:
Mi az a "xiloplast"?
Talán sziloplaszt, csak újmagyarul írva?
Üdv!
Nekem így sikerült, közcsavar felmelegít majd behatol (teker) a kupakba! Majd sziló köré!
Bár már eléggé régi a kérdés, de ideírom, hátha valakit érdekel.
Én most rendeltem a jófogáson egy pécsi drehástól egy adaptert. 2600+ posta volt. Ilyenekkel foglalkozik. Elég strapabíró cuccot kaptam, nagyon meg vagyok vele elégedve. Előtte Kínából rendeltem az ebay-en keresztül. Egy szar fröccsöntött semmit kaptam ,ami az első meghúzásnál eltört. Előtte meg egy porvédő kupakot fúrtam ki , de az sem bírta fél évig sem. Itt az esztergályos email címe: esforg@upcmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!