Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Wc tartály gondok?!

Wc tartály gondok?!

Figyelt kérdés

Hogyha a beömlőnél (ne haragudjatok a szabálytalan kifejezésekért :)) nem zár rendesen, hanem szipog, és a csészében is folyik a víz, majd amikor elzárjuk a vizet és szipog, akkor a tartállyal van a gond? Mindenesetre veszünk egyet, vagyis a másik kérdésem, hogy a másik tartállyal nagyon mellé lőhetünk? Sok féle van?

És egyébként társasház, valószínűleg sose volt cserélve.:S

2012. jún. 23. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szeleptömítés csere sokkal olcsóbb!
2012. jún. 23. 13:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg az lesz. Holnap megyünk vásárolni, addig marad a régi, elronthatatlan lavor. :P
2012. jún. 23. 18:10
 3/4 kovpet ***** válasza:

Többfajta van, próbálj olyat venni mint ami most van.

De szerintem lehet, hogy csak pl az úszó hajlott el. Az 1 perces munka és ingyen van.

2012. jún. 24. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt a gondom,szétszedtem merta szelep nem zárt le a kosztol,rozsda darabkátol.És a biztonság kegvéért,mégy egy üres kis üres műanyag dobozt ragasztottam az úszóhoz ,hogy még nagyobb erővel zárjon.Évente kiszoktam pucolni,vagy amikor újra elszenyeződik.
2012. jún. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!